If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
истината е тука. Всичко се слага ново и става приказка.
Тука брат изтината всъщност е на 20к ръб и повече виене от колкото спиране! Ма вие си знаете. Ремсата ти компенсира ма и тя бързо прегрява!
Цимермана е друга бира то и цената му е др.
Аз гледах в Хеед,имат National и EBC brakes,и мисля че имаше за 155-ца,но незнам нищо за тях като качество.
Ами някой колега, ако е слагал да сподели
И аз съм малко предубеден за тези с каналите - струва ми се, че ще стържат докато се запълнят каналите....а след като се затлачат...каква файда от тях???
Тези на дупките може да са по ефективни, но нека някой който отбира или има впечатления да сподели
п.с.....да не се заблуждаваме само, че това са некви си спортни дискове...според мен са копирани ментета, но може да са по добри от другите, който пак едва ли са кой знае ква стока
Ами някой колега, ако е слагал да сподели
И аз съм малко предубеден за тези с каналите - струва ми се, че ще стържат докато се запълнят каналите....а след като се затлачат...каква файда от тях???
Тези на дупките може да са по ефективни, но нека някой който отбира или има впечатления да сподели
п.с.....да не се заблуждаваме само, че това са некви си спортни дискове...според мен са копирани ментета, но може да са по добри от другите, който пак едва ли са кой знае ква стока
Перфурираните дискове са по-склонни към пукане м/у дупките. А менте диск с дупки не бих си взел.
Едно брембо МАКС според мен е идеален вариант, с хубави и меки накладки. Вярно че износват повече накладките но и спирането е по добро.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment